Heeft u een vraag?

Contact

Roofing en platte daken
Wij leggen de lat hoog!

Op zoek naar een expert voor het plaatsen van roofing in Oostende en ruime omgeving? Dakwerken Mio is dé aangewezen partner voor roofing en het plaatsen van platte daken.

Hoogwaardige merken

Dakwerken Mio biedt diverse oplossingen voor zowel traditionele roofing als EPDM-systemen, en dit telkens met kwalitatieve en hoogwaardige merken. Voor roofing werken we met de topmerken De Boer en Polygum, en voor EPDM hebben we een ruime ervaring met de merken Master System, Tiplon (voor gewapende EPDM) en Resitrix. Daarnaast zijn ook andere merken mogelijk, indien u dit wenst.

Duurzaamheid boven alles

Zowel bij platte alsook bij hellende daken gaan we keer op keer voor een maximale duurzaamheid. Belangrijk bij de plaatsing van platte daken is de waterbestendigheid en het efficiënt dichten van eventuele naden. Als specialist in dakwerken adviseren we u met plezier welke techniek van roofing of EPDM het meest geschikt is voor uw type van woning en budget.

Afwerking met lichtkoepels

Voor zij die graag het licht in huis willen halen, installeren we eveneens lichtkoepels in het plat dak. Het extra licht door deze dakkoepel doet uw woning ook ruimer lijken en is ideaal om een lichtere sfeer te creëren. Wist u trouwens dat isolatie ook mogelijk is voor platte daken? Informeer bij Dakwerken Mio naar de verschillende soorten van dakisolatie voor een plat dak. We geven u graag advies.

Dakwerken Mio BVBA

Nieuwlandstraat 44
8400 - Oostende


Tel.: 059 77 90 90 059 77 90 90

BTW BE 0698.863.422

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Dakwerken van A-Z
  • Voor particulieren en professionals