Heeft u een vraag?

Contact

Competente installateur van zonnepanelen
Dé vitaminekuur voor uw energiefactuur!

Bent u van plan over te stappen naar een goedkoper alternatief voor energie? Dan zijn zonnepanelen de ideale oplossing. Dakwerken Mio is uw installateur van zonnepanelen in Oostende en omgeving.

De energie van morgen

Besparingsplannen voor uw energiefactuur? Dat kan onder andere door het laten plaatsen van goede isolatie voor uw dak, maar een andere manier met een veel grotere impact is het laten installeren van zonnepanelen. U heeft er vast al wel van gehoord, zonne-energie is dé energiebron van de toekomst. Het is een hernieuwbare en duurzame vorm van energie die uw energiefactuur tot een minimum brengt.

Doordachte investering

Hoewel het plaatsen van zonnepanelen een aanzienlijke investering vormt, wint u deze uitgave op korte termijn snel terug, en dat is net de grootste troef van zonnepanelen. Als expert in dakwerken, geven we u met plezier professioneel advies op maat van uw woning en energieconsumptie. Omdat Dakwerken Mio ervaring heeft met verschillende merken van zonnepanelen, kunnen we onze dienstverlening steeds afstemmen op uw budget. Wij hechten uiterst veel belang aan een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Volledige begeleiding

Bij Dakwerken Mio bent u verzekerd van een totale service met een volledige begeleiding: van adviesverlening, uitvoering, tot zelfs het behandelen van de premie-aanvraag voor uw zonnepanelen. Om het u extra gemakkelijk te maken, vullen wij deze helemaal voor u in en sturen deze zelf op. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons vandaag nog!

Dakwerken Mio BVBA

Nieuwlandstraat 44
8400 - Oostende


Tel.: 059 77 90 90 059 77 90 90

BTW BE 0698.863.422

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Dakwerken van A-Z
  • Voor particulieren en professionals