Heeft u een vraag?

Contact

Professionele renovatie van uw dak
Altijd de hoogste in kwaliteit

Is uw dak dringend aan vernieuwing toe? Dakwerken Mio is een betrouwbare partner met kennis van zaken voor het renoveren van uw dak in Oostende en omstreken.

Verschillende dakwerken

Veel verschillende soorten van dakwerken vallen onder de noemer dakrenovatie. Voorbeelden zijn het dichten van naden voor platte daken, een nieuwe dakbedekking voor hellende daken, of zelfs het plaatsen van een volledig nieuwe dakconstructie. Welk soort dakrenovatie uw woning nodig heeft, hangt voornamelijk af van de huidige staat van uw dak en eventuele problemen zoals lekkages of vocht.

Onderdak en dakisolatie

In vele oude woningen is er nog geen onderdak aanwezig, hoewel dit essentieel is voor de duurzaamheid van het dak en de isolatie. Een onderdak vormt een beschermlaag tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking en zorgt ervoor dat vocht niet binnendringt in de onderliggende constructies. Naast het plaatsen van een onderdak is een degelijke isolatie fundamenteel voor de stabiliteit van uw dak. Bovendien kunt u met een goede isolatie ook flink besparen op uw energiefactuur! Voor wie nog meer wil besparen op energie, raden wij de installatie van zonnepanelen sterk aan.

Zolderrenovatie

Renovatie langs de binnenkant? Dakwerken Mio is uw aanspreekpunt voor een volledige zolderrenovatie. Wanneer u uw zolder laat renoveren, kunt u voortaan ook deze ruimte efficiënt benutten als extra slaapkamer of een hobbykamer. Wat uw wens ook is, Dakwerken Mio staat steeds voor u klaar! Benieuwd naar het prijskaartje voor uw dakrenovatie of wilt u meer informatie over de installatie van zonnepanelen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis prijsofferte.

Dakwerken Mio BVBA

Nieuwlandstraat 44
8400 - Oostende


Tel.: 059 77 90 90 059 77 90 90

BTW BE 0698.863.422

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Dakwerken van A-Z
  • Voor particulieren en professionals