Heeft u een vraag?

Contact

Laat uw dak leggen door een specialist
Onze service gaat van een leien dakje

Wilt u een dak laten leggen in regio Oostende? Vertrouw dan op de degelijke service van Dakwerken Mio voor alle soorten daken en renovatiewerken.

Kiezen voor kwaliteit

Dat een dak het meest essentiële deel van uw woning is, daar zijn velen het over eens. Een dak biedt bescherming tegen weer en wind, en kan u zelfs flink besparen op uw energiefactuur indien de isolatie goed uitgevoerd is. Het plaatsen van een nieuw dak is uiteraard een investering, en daarom is het van uiterst belang dat u een professionele zaak onder de arm neemt.

De beste materialen

Houdt u van een traditionele stijl voor uw dak? Dan is een hellend dak zeker iets voor u. Bij Dakwerken Mio heeft u trouwens een ruime keuze aan dakpannen en leien in verschillende kleuren en modellen. Wenst u graag enkele voorbeelden in het echt te bekijken? Dan vergezellen we u met plezier naar de toonzalen van onze leverancier en geven we u het nodige advies.

Minutieuze afwerking

Op Dakwerken Mio kunt u rekenen voor uw volledige dakwerken van A tot Z. We beginnen met de dakconstructie, plaatsen de dakpannen of leien van uw wens, en werken het geheel vervolgens af met dakranden en zinkwerk in koper, lood of zink. Ook de plaatsing van dakgoten, zoals bakgoten of hanggoten, behoort tot onze expertise. Verder leveren we ook andere afwerking zoals het plaatsen van Velux dakramen en zorgen we voor een goede isolatie van uw dak. Een gratis prijsofferte? Breng ons op de hoogte van uw project en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op!

Dakwerken Mio BVBA

Nieuwlandstraat 44
8400 - Oostende


Tel.: 059 77 90 90 059 77 90 90

BTW BE 0698.863.422

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Dakwerken van A-Z
  • Voor particulieren en professionals